November 2019

ja det er jo ikke racer sæson lige nu – så det er småt med nyhederne.

Meeen  der har lige sneget sig en lille ny cykel ind i folden – og der er lige lavet en fin ny asfaltbane lige henne på den anden side af maskinvejen !  så vi var da ude og trille en times træning her mandag. Det var bare dejligt igen at mærke asfalt under hjulene og at prøve lidt til i svingene – tak for det ! 

Sådan en lille rød Honda har vi ikke prøvet før – den er jo tilladt på sådan en “lille” karting bane – og jeg må sige – det er super skægt at høvle rundt på fin ny asfalt med sådan en fætter.

Den skal hedde Thorvald – Skæve Thorvald vel at mærke – den har været rundt på taget nogen gange at dømme efter skrammer og diverse skævheder. Indtil videre har TeamHolmRacing ikke lavet buler i hverken asfalt eller cykel, men det kan jo komme. 

Den er fin den nye bane – Motorsportscenter Fyn – tjek hjemmesiden Asfaltsportfyn – der er fuld gang i aktiviteterne. 

Ciao Søren. 

1 kommentar »

  1. Uffe said,

    november 12, 2019 @ 21:04

    Cool 🙂

RSS feed for comments on this post

Skriv en kommentar