Februar 2019

Der er gang i den i værkstedet, og på computeren og arbejdet skal passes ved siden af, godt det er vinter og havearbejdet sat på stand by. Helbredet har svigtet lidt her i januar og februar, forkølelse, influenza (mænd er noget skravl) så den fysiske træning er på lavt blus. så jeg må nøjes med en halv marathon i år i marts md. i Glamsbjerg. Lillebælt falder igen i år sammen med første afdeling af DM, så pyt med den. Arbejdet med reglementet i classic road racing går fremad, det er tungt men går fremad.

På positiv siden er der gang i værkstedet. selvom man er sløj kan man nok skrue Guzzi. Den Grønne er vakt til live. Der er produceret megafon potter til når vi skal til Aarhus classic og buldre. nok kun om søndagen, den går knap så godt med den frie udstødning som med de potter den er dyset til.

Den lille ny er også bare på vej. Og der er fundet en chauffør. Uffe Andersen slog til (som en ninja) , så nu ligner det et rigtigt Moto Guzzi Racing Team. Som billederne viser er der masser af dele at tage af til den nye 500 ccm racer . Jeg mangler dog en V50 motor. Den type 1 jeg har passer ikke stumper med platin modellerne som jeg skal bruge til projektet. Så hvis nogen ligger inde med en V50 III eller V 50 Monza motor, eller bare en krumtap, cylindre og stempler, så er jeg meget interesseret. Jeg har forespurgt mange steder men uden positiv respons. Vil være dejligt med lidt mere respons på min “annonce” i Guzzi bladet, der er plads til masser af fællesskab i teamet.

Nye kronrørslejer til de små modeller indkøbt.
Vægte indkøbt til at veje alle de små dimser til den nye racer
gearkasse, gafler alt muligt er klar til rep. og prøvemontering
Rødhætten skilles ad og diverse dele flyttes til den nye 500 ccm racer.

Alt for nu. God vinter til jer alle derude.

Ciao Søren

Skriv en kommentar