Januar 2019

2019 bliver et helt fantastisk år -det er jeg overbevist om.

Vi starter lige på værkstedet hvor Den Grønne er blevet adskilt, ind til koblingen, den trænger til et par friske plader, så kører den nok igen. Topstykker afmonteret – efterset og renset, ventiler slebet og en gang friske pakninger, det skal jo til på en racer.

En længe savnet forbindelse fra underside af kåbe under delen op til bundkarret er blevet udført og monteret, så nu kan jeg igen forvarme olien i bundkarret før motoren opstartes når vi skal ud og køre.

Og et sæt “nye” fodhvilere i aluminium er produceret og monteret. Der er lavet en del alu arbejde i det lille værksted.

Den nye alu varme transmitter monteret i alu kåbebunden.
Så er vi inde ved koblingen, den er brugt færdig
Service på racer motoren

Og så blev der i juledagene endelig tid til at redigere en enkelt video optagelse fra finaleløbet på Ring Djursland. Bemærk de vanskelige forhold, olie på banen og regnvejr. Det er heatet om formiddagen hvor Geser vælter på den gule Norton og vi andre skøjter rundt. Der er også overhaling for gult flag, det kunne flagfolkene åbenbart ikke se i regnen, det skulle jeg ikke nyde noget af at forsøge, jeg skulle gennemføre heatet og score så mange point som muligt, så vigtigt ikke at vælte. Videoen kan ses på facebook udgaven af Teamholmracing – nyd den, der er masser af action.

Ciao Søren.

Skriv en kommentar