September 2017

Kors, er det allerede september.

Siden sidst har vi været i københavn og køre rundt mellem betonklodserne inde på Bellahøj. Det var super godt. 

Jeg havde taget den lille Guzzi med denne gang, syntes det ville være synd for Den Grønne at den skulle udsættes for alt det kantsten og brosten og noget. Vi havde en fest derinde og selv lidt regn kunne ikke spolere morskaben. 

Der var fine cykler med, se bare denne sjældenhed. Harley XLR 750, den gik fint og er vistnok en dyr dreng. 

Og så var vi da til Munkebjerg Hill Climb. Første gang motorcyklerne fik lov at være med. Det var sjov. Vi kunne deltage med indregistrerede cykler i år, men næste år er det racerne som skal luftes derovre i bakkerne ved Vejle. Min røde Le Mans III klædte opstillingen og Morten havde taget telt med, så det var helt perfekt. En super dag. 

I ønskes et dejligt efterår

Ciao Søren

Skriv en kommentar