August 2017

Anderstorp.

Det var en super fed forlænget weekend deroppe i Sverige. Træning fredag, vejret lidt snusket men der skulle jeg jo blot finde mig til rette på banen, prøve at huske svingene og øve lidt bremse mærker. Masser af trænings tid og Guzzien spinder som en arrig vildkat.

Lørdag og søndag. Sol sol og atter sol med super fedt race. min Klasse 6 kørte sammen med klasse 7A, så det svirrede om ørerne på os med hurtige cykler. Og den Grønne. Den fik endelig lov til at trække omdrejnings tælleren helt ud i det høje gear. Fantastisk oplevelse, fantastisk langside, fantastisk bane, i tørvejr altså.

Uffe kom og hjalp til. Det var super. Han kom fredag aften og måtte lægge øre til alle beklagelserne om fugtig bane, oliespor på halvdelen af banen og Svenskernes tilsyneladende mangel på orden i tingene. Men i løbet af lørdag og søndag, så flaskede det hele sig stille og roligt og vi havde en skøn weekend. 

Teddy var der også, heldigvis. Så var vi da lidt flere Danskere. For dem var der ikke mange af deroppe, dem som blev hjemme gik glip af en super fed weekend med 240 classic cykler til start. Det var stort og kunne være blevet større hvis lige de ca 80 aktive Danske kørere også havde kommet og leget med. Men nu måtte Teddy og jeg så nøjes med at lege med hinanden. Og det gjorde vi i den grad. Vi kører fuldstændig lige op, men Guzzien og jeg kom først over stregen i begge heat. Point til Nordisk Mesterskab, Nordisk open og FIM Europa mesterskab. Vi tog hvad vi kunne få.    Og vi hyggede os i hinandens selskab gjorde vi. 

Jeg har kun mine egne billeder indtil videre, så i må nøjes med det sædvanlige “her bor Søren og Den Grønne” billedet. Men nyd lige solen og den tæt pakkede ryttergård. 

Næste “optræden” bliver i København næste weekend. Der tager jeg den Lille Rødhætte med, kan ikke risikere Den Grønne der inde på brostenene nu hvor den går så afsindigt godt. Og den lille skal jo også ud og røre sig. Det bliver godt og så må de andre tage til Sviestad og køre i stedet for os. 

Søndag den 13.08.2017 er der så Munkebjerg Hill Climb. Hvad kommer det nu os ved ??  jo, vi skal da med og køre opvisning med vores motorcykler i år. Det skal så være indregistrerede classic cykler, så det bliver gade Le Mansen som skal over og prøve den meget spændende og traditionsrige løbsform, for første gang i DK med motorcykler, i alt fald i nyere tid.

Ring Djursland med tredie afdeling af DM bliver anden weekend i September, så den når vi nok at skrive mere om.

Nok for nu – Ciao og vi ses derude – Søren.

 

Skriv en kommentar