November 2016

Hej derude. 

Jeg har været til Nordisk møde hvor jeg repræsenterede DMU i Classic Road Racing. Det foregik i Finland og var bestemt en oplevelse, men også en masse hårdt arbejde med forberedelse og efterfølgende opfølgning på de mange beslutninger.

Så er det rart at være hjemme igen og rode videre på værkstedet. Spasser cyklen er lappet så jeg kan komme ud og træne overkroppen igen, det kan ikke være cykling og løb det hele 🙂

vaerkstedet-nov-2016

Og der blev også lige tid til at køre over Søndersø og se den sidste afdeling af trial DM. Der var flere classic trial cykler end moderne og jeg faldt lige over denne her, Erik Schernings fine lille Guzzi, det kan en Guzzi så også bruges til.

moto-guzzi-classic-trial-nov-2016

Kan i alle have et godt efterår derude.  

Ciao Søren. 

Skriv en kommentar