September 2014

Så er en helt fantastisk Classic Racer weekend overstået. og hermed DM slutstillingen.

Classic Road Racing DM 2014 Slutresultat.

God fornøjelse med læsningen. Ciao Søren.

 

 

Vi skal lige have den aktuelle DM stilling frem så alle kender deres placering. Bemærk at vi mangler 2 stk klasse 4,  350 ccm for at oprette klassen, et stk 750 ccm klasse 6 og lille forgotten klasse 7 B mangler også lige en enkelt. Håber at der dukker friske Danske kørere op i weekenden så vi kan mønstre fuld DM serie i år.

Classic Road Racing DM 2014 pr. 01.09.2014

Der er en enkelt ændring i klasse 2B ift.  listen fra 01.06.2014.

Vi ses på Jyllandsringen  Ciao Søren.

Så er der nedtælling – til den fedeste classic racer weekend på Jyllandsringen 13 og 14 september.

Kan se i diverse kalendre at der også foregår andre ting den weekend – Bella Italia bl.a. men her er det altså racet som gælder. Vi glæder os meget til at kunne trykke den af – med to Guzzier og sammen med alle de gode racer venner.

September 2014

Rødhætten står lige og er noget skilt ad, men skal nok blive klar. Bianchien i baggrunden har lige i dag gennemført sit første triatlon, ja også det første for mig, bare et mini tri, sådan lige til at holde os skarpe her op til afslutningen på DM serien i det der betyder mest – Classic Road Racing.

Håber vi ses derovre i det Jyske, vi glæder os – Ciao Søren.

1 kommentar »

  1. O hai let me wanna-be! pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. said,

    oktober 12, 2014 @ 5:57

    […] are seeing this because your blog was recently used as part of a DDOS attack against […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar