April 2014

Det er jo nærmest forår.

Og som de forudgående år står begge Guzzier stadig i værkstedet – ikke så meget skilt ad mere – men der mangler dog en del timer på begge. Når det nok – det plejer jo at lykkes og i år kan hele påsken bruges til at skrue – ja og lave hus klar. Huset i Vantinge står stadig til salg og som det er nu tager det både tiden og de rare penge som skulle bruges til race og indkøbsture til Italien.

Skal først have cyklerne klar til første afdeling af DMpå Ring Djursland den 10 + 11 maj.  AMK løbet på Padborg Park weekenden før når jeg desværre ikke.Lillebælt halvmarathon skal lige klares om lørdagen, en konfirmation hos gode venner søndag og så lige det faktum at der ikke er meget guld at gøre godt med sætter lige dagsorden der.

Og maskinkort ansøgningerne strømmer ind i en lind strøm. Det tager en pæn del af min fritid, men det er fornøjeligt arbejde. Der kommer “nye” fantastiske 50 ccm med i år – det bliver et super fedt racer år her i Danmark. Og så sparer vi jo omkostningerne med at køre til udlandet. Blot der kommer tilskuere nok til de planlagte race – se 2014 kalenderen her på siden – så tør klubberne godt arrangere race her i Danmark.

Rigtig dejligt forår til jer alle –  Ciao Søren.

1 kommentar »

  1. Uffe Andersen said,

    april 7, 2014 @ 9:41

    Jeg er frisk som hjælper i København, hvis du skal med der. Til det Internationale Classic TT har jeg en dobbeltbooking – jeg skal løbe halvmaraton over Storebæltsbroen om lørdagen. Jeg overvejer dog at tage til TT bagefter, så jeg i hvert fald får søndagens løb med (og lørdag aften i ølteltet 🙂 ).
    Sørg for at få nogle lange løbeture i benene, inden dit halvmaraton – jeg har lige deltaget i “IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014” og måtte erkende, at jeg ikke kunne holde tempoet på de sidste 10 km. Men jeg gennemførte mit første (åbne) VM 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar