September 2013

 

23.09.2013  Så er resultat listen publiceret på DMU hjemmesiden

Og med lidt held har også publiseret anden og sidste udgave af min historie her på siden. Se under “road racing på Moto Guzzi”

Var til møde i Oslo i lørdags sammen med Bo Thygesen. Det var det årlige møde i Classic Komiteen med repræsentanterne for classic schenen i de andre nordiske lande. Det var et fremragende møde.

Resultatet – Classic Road Racing DM 2013

16.09.2013 Jeg har fået et par tilbage meldinger og har justeret listen, det til den udgave som bliver publiceret på DMU hjemmesiden.

Classic Road Racing DM 2013 Slutresultat.

Endnu en gang tak til alle deltagere og gode folk som har hjulpet med til at gennemføre denne spændende classic racer sæson

ciao  Søren.

 

 

 

 

 

Hej Derude !

Så er jeg næsten klar til Internationalt classic Grand Prix på Jyllandsringen.

Har klargjort den Grønne og mener den er i absolut topform. Den lille nye har jeg arbejdet på de seneste par uger. Jeg har lvet et sæt lydpotter – de er nok ikke smukke, men effektive. Meget effektive, der er ikke meget af bulderet fra Århus og København tilbage i den lile ny, men sådan må det være. Ingen grund til at risikere udelukkelse pga lydtryk over det tilladte.

Så jeg mener mig næsten klar, skal have lavet de sidste justeringer og så ellers have fundet campingvogn og alt mit grej frem så Lisa og jeg kan køre til årets sidste afdeling af DM.

Vi ses på Jyllansdsringen !!!

Værkstedet September 2013 001

Puslespil 🙂

Værkstedet September 2013 004

 Kort og godt – lyd potter

Ciao  Søren.

Skriv en kommentar