November 2012

Som tiden dog flyver §:-)  Det kommer der af til stadighed at være i godt selskab.

Bruger en hel del tid på værkstedet,  Den Lille Guzzi er undervejs, men der er lang vej igen før den slår i gang. Alt laves custom – det tager den tid det tager. Og bilen -den dejlige “Transmogriffer” skal til syn -igen- allerede gået 2 år siden sidst. Så jeg har bikset og bakset med den i weekenden, nu er det op til det stedlige mekaniker værksted at klare resten så jeg kan køre til syn i løbet af ugen. Den skulle meget gerne gå igennem – skal bruge den, både til hverdag og til race (læs fest) 

 Og så skal jeg da i løbet af vinteren have monteret de fede stumper jeg har indkøbt hos Bruno Scola. Kunne være rart med lidt flere heste i Den Grønne.

Scola tuningstumper V7 Sport

Scola tuningstumper V7 Sport

Nok for nu, der skal skrues  Ciao Søren.

Skriv en kommentar