September 2012

Skal til Jyllandsringen og køre lidt for sjov her lørdag den 29 september. AMK har lejet noget køretid ind mellem en hel masse billøb. Det skal nok blive skæg og ballade. Og måske næsten tørvejr.

Bokser løs på værkstedet med at forbedre gearskiftet. Konceptet er helt i orden, men udvekslingen skal lige justeres.

Har da lige gang i lidt frisk Guzzi

Forgotten Era Guzzi okt. 2012

Forgotten Era Guzzi okt. 2012

 

Classic road racing DM 2012  Resultat liste

Classic Road Racing DM 2012 Slutresultat. 10.09.2012

Så er International Classic TT vel overstået.

Jeg holdt førstepladsen i 750 klassen efter første heat lørdag, men søndag gled Brian udenom og tog etteren. Men jeg bliver toer, det er jeg meget meget tilfreds med.

 

© Uffe R. B. Andersen

Billede 1 af 30

(Gamle nyheder herunder)

Endelig er Den Grønne klar til weekenden 08 09 på Ring Djursland. Lavet færdig er den ikke, en racer vil altid være under ombygning, men klar til at forsvare førstepladsen i DM, det er den.

Men det bliver nok en umulig opgave. I løbet af den seneste uge er der kommet adskillige tilmeldinger til 750 klassen, så vi er nu 16 tilmeldte. Da der kun er point til de første 15 kan jeg risikere at stå uden point efter weekenden. Og Brian som pt ligger 15 point efter mig, han vil have mere end let ved at hente de point hjem.

Men så er planen at gå efter andenpladsen i år. Oluf, Torben og Lars ligger alle 30 point efter mig. Det kan også nå at gå galt, men jeg vil lægge taktikken så jeg kan holde en andenplads efter sidste heat søndag. Treer i 2011 og kan jeg holde toeren i år, så bliver det ret fedt. Ingen af de stærke udenlandske kørere, som jo tæller med i vores åbne Danske mesterskab, vil kunne nå mig på pointene.

Håber der kommer mange Guzzi folk og hepper og hjælper med at skubbe Guzzien i gang. Pengene er brugt til nye dæk, alu tank, kulfiber sadel  og træning på udenlandske baner, så en startmaskine er det ikke blevet til.

Lige lidt billeder fra værkstedet.

Nå det med billederne virker ikke – så i må undvære Ciao Vi ses  Søren.
Tilpasning af sadelen

4 Comments »

 1. Peter Jørgensen said,

  september 10, 2012 @ 18:40

  Hej Søren.
  Du har glemt point fra klasse 3, 250cc i den samlede DM stilling. Vi kører jo med i klasse 4, måske derfor. 🙂

 2. Oddbjørn Austad said,

  september 12, 2012 @ 22:01

  Hei,
  Ut fra startlistene så ser det ut til at det startet 5 danske førere i klassen Liten formula (7C F2) på Ring Djursland.Blir denne klassen åpnet?

  Det ser ut til at de som kjørte i 7CF2 på Djursland ikke har fått utdelt poeng for denne runden på oversikten du har laget.

  Mvh Oddbjørn Austad startnr 334 (Padborg) og 163 (Djursland)

 3. Søren Holm said,

  september 17, 2012 @ 22:12

  Hej Oddbjørn.
  Der er i 2012 kun udskrevet DM i 6 classic klasser.
  Klasse 1 pre 48
  Klasse 4 350 ccm 1972
  Klasse 5 500 ccm 1972
  Klasse 6 750 ccm 1972
  Klasse 7 forgotten era 1979
  Klasse 7 c Formula 80 – 87
  De gange klasserne har kørt sammen har jeg kunnet tælle point til alle de cykler som kan gå i klassen, men på Djursland hvor klasserne har kørt hver for sig har jeg kun kunnet give point i de klasser som er DM tællende.
  Skal vi have flere klasser til at tælle til DM – skal vi i god tid indstille disse klasser til DMU som jo bestyrer danmarks mesterskaberne.
  Vi er i classic jo godt kørende med hele 6 klasser, så hvis der skal oprettes nye klasser kan det betyde at andre klasser bliver nedlagt.
  Men mød op til vores “racer fest” i Ebeltoft. Her bliver nye forslag behandlet og enten godkendt eller forkastet. Invitationen kommer nok senere på året.
  Til racerfesten bliver årets medaljer i de 6 klasser uddelt.
  Mange hilsener
  Søren Holm

 4. Oddbjørn Austad said,

  september 20, 2012 @ 8:15

  Hei Søren.
  Takk for utfyllende og godt svar.
  Jeg trodde en klasse automatisk ble åpnet om det er 5 Danske førere, men jeg forstår at dette ikke stemmer helt. Jeg har ikke noe forslag om å lage en “liten formulaklasse” om den går på bekostning av de eksisterende DM klassene. Om det er 6 klasser som skal kjøre DM så har dere etter min mening funnet de rette klassene nå.

  mvh Oddbjørn

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar