November 2011

Værkstedet kalder !!

Le Mans III
Le Mans III

Så mangler jeg blot at samle resten §:-)) 

Er i fuld gang med at genoptræne mig selv + at samle så mange motorcykler som muligt på en vinter.
Ciao
Søren.

3 Comments »

 1. Uffe R. B. Andersen said,

  november 21, 2011 @ 10:58

  Det ser godt ud, Søren. Er alt nylakeret og pudset? Jeg er imponeret over motoren – den skinner jo som ny!

  Har du haft det hele adskilt og glasblæst eller var den bare så fin?

 2. Søren Holm said,

  november 21, 2011 @ 20:06

  Hej Uffe. Alt har været adskilt og optimeret. Nylakeret og nye dele på alle udsatte steder. Har samlet stumper sammen i mange år. Men glasblæsning bruger jeg kun sjældent. Det åbner aluminium en for meget. alu dele er pudset op med roterende stålbørste og håndkraft. Mættet med wd40 giver det en god brugervenlig overflade. synes jeg. Den skal jo ud og bruges til noget straks det bliver forår. Der er godtnok mange dele som skal sættes på sådan en cykel og de skal jo sidde rigtigt allesammen. Det er et stort og tidskrævende arbejde.

 3. Uffe R. B. Andersen said,

  november 21, 2011 @ 22:43

  Når man nu ved det, så kan jo godt få øje på kringelkroge, hvor du ikke har kunne komme helt ind – eller også er det bare skygger 🙂 Hvor samlet har motoren været, mens du pudsede den? Min trænger nok til pudsning, men med sine 70.000 km burde det ikke være nødvendigt at skille den ad, bortset måske lige fra toppene – og måske knastakslen. Måske jeg bare skulle pille motoren ud og køre den over til Oluf og bede ham kigge den efter i sømmene 😉

  Hvordan har du båret dig ad med at komme ind i mellem køleribberne? Eller man skal måske ikke kigge i dybden mellem dem? 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar