April 2011

Så begynder solen at skinne – lidt §:-) 

Road racing sæsonen starter vi i Århus den 13, 14 og 15 maj. Det er kun opvisning men vi har brug for at teste om alle de gode ting som er lavet på cyklen, måske også virker som tiltænkt. Det bliver spændende og helt sikkert en stor oplevelse igen at være en del af Århus classic.

Men der er jo længe til. Jeg har jo allerede taget fat på cross sæsonen og har kørt mit første mesterskabsløb. Det var i lørdags på Slots Bjergby banen ved Slagelse. Jeg er piv dårlig men lavede en 20 og en 19 plads i de to heat, så jeg har tjent 3 DM point og er “på resultattavlen” på DMU hjemmesiden. Det er stort.

Slots Bjergby april 2011

Slots Bjergby april 2011

Jeg vil i år genoptage en god vane, at tage til Italien i påske dagene. Jeg har taget ugen op til påske fri så jeg kan komme ned og se på det dejlige forår de gemmer dernede. Kan først komme afsted mandag for jeg skal lige køre cross om lørdagen og være mekaniker for Rasmus om søndagen i Holstebro. Rasmus ligger treer i den samlede stilling i B MX 1 og ambitionerne er høje !

Alt for nu.  Kæmper med at få nedskaleret nogle billeder, så der bliver noget at se på, her på siden.   Ciao Søren.

Skriv en kommentar