Februar 2011

Vintertræningen er i fuld gang.

Og der er livlig aktivitet på indtil flere værksteder.  Jeg har endelig fået klargjort værkstedet her på Blåkildevej og har installeret den første cykel som skal laves, på liften.

Men der har jo gennem nogen tid været endog megen aktivitet på Oluf`s værksted. V7 eren undergår en del indvendige forandringer her gennem vinteren. Polering og afvejning af plejlstænger og vippearme, polering af krumtap osv, Oluf har knoklet i ugevis og er nu i gang med at samle motoren igen. Resultaterne kan ses på www.casaguzziservizio.dk 

Jeg har startet op på den “nye” cross maskine og regner med at de ugentlige træningspas kan give mig den fornødne teknik og selvtillid til den kommende 2011 sæson. Det bliver stort. 2 fulde DM serier §:-) hvis ikke jeg brækker noget undervejs.

Vi ses derude, check min kalender og sæt x i din egen

Ciao  Søren.

Skriv en kommentar