Januar 2011

Et rigtigt godt nytår til alle.

Sæsonen 2011 bliver en stor udfordring for mig.

Heldigvis har jeg fået fine muligheder for at få sæsonen til at hænge sammen. Guzzien er i rigtig gode hænder hos Oluf og vi har over weekenden aftalt alt der skal ændres og optimeres på cyklen. Med 5 DM afdelinger og 2 opvisningsløb + det løse, bliver det en fantastisk sæson.

Og så tager jeg fat på en ekstra sportsgren. Jeg kører fuld DM sæson i OB 50 motocross i år. Jeg har lavet aftale med racerknægten, som har vokset sig stor og voksen. Vi supporter hinanden gennem sæsonen for at opnå bedst mulige resultater. Det bliver godt.

Jeg er blevet udfordret, til at deltage i et halv-marathon i maj ,af en kær ven §:-) så løbetræningen er også lagt i rammer for resten af vinteren og foråret. Det er også noget nyt !

Sidste nyt er også glædeligt. Jeg gen-indflytter i mit hus på Blåkildevej i Vantinge. Så får jeg igen rådighed over værksted og lager og kan forberede mig optimalt til de mange løb hen over sæsonen.

Jeg vil være uden internet i januar md, det er dyrt at flytte, men der er jo heller ikke nogen løb at skrive om før i Maj.

God vinter -træning til alle.

Ciao  Søren.

Skriv en kommentar