December 2010

Endelig December.

Min “slappe af måned”  ikke noget race ikke ret meget træning og masser af julemad. Åh ja, lige et motionsløb her første søndag i måneden. Helt i ro kan man vel ikke holde sig   §:-)

Det nye nummer af Targa Florio, Guzzi klub bladet, er lige landet. Det er fyldt til randen med race. Vita har ordentlig givet den gas denne gang. Tre chauffør rapporter, en dybdeborende artikel og masser af billeder. Tak skal Vita have.

Og raceren. Den grønne Guzzi. Den står lige hos Oluf og er ved at blive skilt ad i mange stykker. Der skal optimeres på mange fronter så hele vinteren bliver taget til hjælp. Kiloene skal ned og omdrejningerne op. Og forgaflen som er det svage punkt skal der laves styr på. Der er opgaver nok til et helt Guzzi værksted.

Og så vil jeg da ellers have lov til at sige alle

Rigtig Glædelig Jul

Fra Søren.

Skriv en kommentar