Juli 2010

Det var en fantastisk weekend derovre i Århus. Oluf var med som mekaniker og jeg kørte fredag, lørdag og søndag på den vanvittige “Monaco” bane, derude i Marselisborg skovene. Det var skægt, det var farligt, det var vanvittig spændende at høvle rundt mellem stålautoværn og betonklodser. Det var en fantastisk weekend.

Den renoverede close kasse blev monteret. Og udskiftet med standart boxen igen lørdag formiddag.

5 Comments »

 1. Lars Hansen said,

  juli 22, 2010 @ 23:44

  Hej Søren
  Dette er mere en forespørgsel end en kommentar.Vi har mødt hinanden et par gange.Jeg kører V7 Ambassador i Cafe Racer stil.Jeg er medlem af MGKDK og aktiv i Guzzi Fionia og har tænkt på om du ville være interesseret i at stille op til Bella Italia med din Racer? Om ikke andet så for at vise Ducati ejerne at Ørnen også kan flyve hurtgt… Jeg vil gerne hjælpe med transporten hvis det er muligt.
  Hilsen Lars

 2. Uffe R. B. Andersen said,

  august 5, 2010 @ 21:53

  Hej Søren.

  Hvad var årsagen til at I skiftede gearkassen igen? Jeg mindes det ikke som super-underholdning i en ryttergård, så jeg formoder den har haft en fejl igen? Eller var det bare ikke den rigtige løsning til banen?

  Mvh.
  /Uffe

 3. Søren Holm said,

  august 9, 2010 @ 20:14

  Hej Lars.
  Ja du må undskylde jeg er lidt langsom til at svare. Det er jo en del af meningen at vi skal have noget “snak” her på siden.
  Det er en rigtig god ide med Bella Italia, men jeg er bange for det bliver for klemt. Det er weekenden efter vi skal til internationalt på Djursland og der kan sagtens være forberedelser (gearkasseskift mv) som skal passes og jeg har kun den ene weekend til at få pakket og gjort klar. Så det bliver ikke denne gang. Men tak for at du spurgte. Jeg har før været ude og vise cykel og pokaler frem. Det kan være rigtig hyggeligt.
  ciao Søren.

 4. Søren Holm said,

  august 9, 2010 @ 20:19

  Hej Uffe.
  Ja den var ikke helt god nok den kasse der. Startede godt, skifter som en kniv i smør, men da den blev varm begyndte den at støje. Så den blev skiftet tilbage på værksted igen. Det tog bare 2 1/2 time incl kaffepause ovre i Århus, nu kender vi jo proceduren. Og standart kassen kørte fint lørdag og søndag. Historien kommer snart, her på siden.
  ciao
  Søren.

 5. Carl said,

  august 29, 2011 @ 18:07

  Hej Søren ved du om der er dm i klase 7b (lille forgotten) vi var 8 mand på Djursland.

  Hilsen Carl
  Ps: jeg hører gerne fra dig hurtigt

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar