Juni 2010

 Opdatering pr 24.06.2010

Er klar til at køre til Lindved i morgen og hente Oluf og Guzzien. Så er det Århus med første træning kl 17.00 fredag aften. Der loves godt vejr, det bliver stort.

Og her,stillingen i DM.  Classic Road Racing DM 2010

Som den ser ud lige nu. Og vil se ud indtil det store løb på Djursland i September.

Sidste nyt.

Vi er nu helt klar til at køre på Jyllands ringen her 19 + 20 Juni.

Jeg kommer derop fredag og har denne gang ingen hjælper-skubber-mekaniker med derop, men det går nok. Jeg er vant til at klare mig og så er det jo med campingvogn denne gang. Det bliver godt og trangt i ryttergården med alle de DTC biler som også skal være der.

Jeg har lagt første afsnit af årets historie ind her på hjemmesiden. Se under “road racing på Moto Guzzi” den kommer til sidst.

Vi ses derude, ciao Søren.

Hej derude i det Danske sommerland.

Juni bliver en meget spændende måned med masser af road race.                 Den 19 + 20 kører vi anden DM afdeling på jyllands ringen. Det er så arrangementet sammen med DTC bilerne, så det er med fuldt fjernsyn og medie bevågenhed. Håber vi da. Det bliver i alt fald rigtig spændende.

Allerede weekenden efter kører vi opvisningsløb i Århus. Også “sammen” med biler men denne gang classic bilerne. Det er ikke rigtig race for os motorcykler men vi skal have en rigtig dejlig weekend på første parket der midt i Marselisborg skoven.

Og så skal mulighederne jo bruges konstruktivt. Jeg har ikke nogen hjælper til Jyllands ringen men Oluf har budt kraftigt ind med aktiv hjælp derefter. Så han hjælper mig efter løbet på jyllringen,med at skifte standart gearkassen ud med min close kasse, som så kan blive testet i Århus weekenden efter. Den dejlige campingvogn skal med hele vejen og jeg kan kun opfordre til at i alle kommer og kigger og snakker og hygger med os derude i racerland.

Nu skal jeg lige have samlet den hurtige kasse og så have overstået Rock under Broen i Middelfart, og så kører det ellers !!  Første adsnit af “part 10” the never ending story, er godt på vej og vil i nær fremtid blive lagt ud her på siden samt sendt til Vita for kærlig behandling og distribution i Targa Florio.

Alt for nu, Ciao Søren.

Skriv en kommentar