April 2010

Endelig – endelig – endelig  fik jeg lidt penge på kontoen. Og de er straks omsat til to tilmeldinger. Jeg skal på “knutten” om 4 uger og så har jeg for sikkerheds skyld meldt mig til det internationale løb i efteråret. Der er mange udenlansdske teams som allerede har tilmeldt og der bliver lukket for tilmelding når klasserne er fyldt op.

Så det er bare om at være ved muffen, hele tiden hvis der skal køres noget race. Og det skal der, der skal køres alt det race der køres kan. Guzzien er fundet frem og støvet af, koblingen sidder IKKE fast og der er gode chancer for at den går lige så godt som den plejer. Måske et nyt batteri i reserve er en god investering. Jeg må ud og finde billigst og bedst som sædvanlig.

Jeg har fået tilsagn fra Guzzi klubben om økonomisk støtte til sæsonen, jeg har dog ikke opnået kontakt til kassemesteren endnu, men det kommer forhåbentlig snart så sæsonen kan sikres. Der skal jo skrives mange historier nu da det er 10 år siden jeg havde min debut på racerbanerne.

Vita -vores søde redaktør på Targa Florio- vil skrive lidt om mig i de næste blade, så jeg må lige prøve at gøre lidt god figur i år.

Ciao – See you all out there – Søren.

Skriv en kommentar