Juli 2009

Jamen, der er jo ikke meget at skrive om.

Der er ingen nye løb i sigte så den aktuelle stilling jeg har regnet mig frem til lader til at blive den endelige i Dansk Classic road racing 2009.

En tynd sæson.

Jeg må planlægge i detaljer for næste sæson så jeg kan komme ud og køre noget mere. De løb jeg kunne deltage i i udlandet falder for resten af året sammen med andre aftaler og løb som racerknægten skal deltage i,  så det må vente til han selv får kørekort til næste sæson før jeg bare kan tage afsted.

Okay, lidt sker der jo, Le Mans var en stor oplevelse, Tom K var nok lidt for meget men Magnus og “Vetten” var forrygende og hele turen var en totaloplevelse i særklasse. Kan anbefales.

Nu står den på en uge i rolige omgivelser i Italien (hvor ellers) og så en uge bagefter på camping i det sydfynske, så kan den ferie snart blive overstået og stressniveauet komme ned på middel igen.

God sommer

Ciao  Søren.

Skriv en kommentar