Juni 2009

den skarpe højrekurve.

den skarpe højrekurve.

Så kom der lige lidt billeder fra Charly, som altid er flink at sende lidt af sine fremragende fotos, tak for det.

Sådan, og det var dejligt vejr.

Det seneste jeg har hørt om Jens Kroon efter styrtet er at han må gå med rygstøtte de næste tre måneder. Og nok ikke kommer ud og køre lige foreløbig. Det var også et gevaldigt styrt han lavede.

Nok for nu, Ciao Søren.

 

Så har været på Djursland og køre.

Det var en fin weekend med solskin, masser af race men desværre også en del styrt.

Først lige den aktuelle stilling i classic RR 2009classic-road-racing-dm-2009

Der kommer heldigvis lidt billeder ind på mailen så jeg må snart få lagt lidt ud her på siden. Og ellers vil jeg sige at jeg flere gange i løbet af weekenden lavede 1.02 tider. Det er hurtigere end jeg nogensinde før har kørt så det lover godt. Og så helt uden nogen træning i år. Noget må der gøres.

ciao  Søren

2 Comments »

 1. Jan said,

  juni 9, 2009 @ 19:10

  Hej Søren.Dejlig weekend masser af sol en del styrt men heldigvis ikke noget alvorligt .Angående dine tider er det jo rart at du har fået lidt fart på cyklen ,det må være alt den motocross-træning der gør det men husk at asfalt slider mere på tøjet end fugtig jord.

  Husk 44 års på sviestad 31/7-2/8-09 http://www.mchk-racing.org hvis du har tid ellers må vi håbe vi får en plads på padborg i september.

  mvh Jan.

 2. Søren Holm said,

  juni 10, 2009 @ 22:04

  Hej Jan.
  Tak for meldingen. Opfordringen til at komme på Sviestad er hermed givet videre til andre som vil ud og køre eller bare se på noget godt race. Ja det var en god weekend. Jeg har dog ikke hørt noget om hvordan det går med Jens Kroon, men jeg får nok en melding.
  Sviestad bliver uden mig i år, jeg er på campingferie med 3 børn i den weekend, men nu har jeg linket og jeg er begyndt at lægge datoer ind til næste år.
  Og i morgen skal vi lige nå noget vi har ønsket os i flere år. Ind i bussen og så afsted til Le Mans og se om Tom K kan gøre det igen. Det bliver stort.
  ciao
  Søren.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar