April 2009

 

 

Og lige sidste nye info.

Jens Folmer Kroon oplyser at der er classic klasse på Ring Djursland den 06 + 07 Juni. Så når der åbnes for tilmelding på AMK s hjemmeside, så er det vist om at melde sig til. Det er alt jeg ved om resten af sæsonen lige nu den 02.05.2009

Og jo, jeg arbejder med at få talt DM stillingen sammen i de klassser som har kørt de første to afdelinger. Resultater kommer snarest her på siden. jeg bokser med at få lavet et regneark jeg kan benytte fremover.

ciao – søren

 

Hej alle.

Så er foråret kommet til Danmark. Og AMK s classic road racing arrangement har nu 141 tilmeldinger til forårs løbet på Ring Knutstorp den 24 25 og 26 April. Der er sidste frist for tilmelding den 17 april så mon ikke der kommer nogle stykker flere.

Det er jo flot og nogle efteranmeldelser vil der jo nok komme. Men slet så godt ser det ikke ud for afvikling af DM. Som tidligere beskrevet kan der køres DM i 6 forskellige klasser, men de åbnes kun hvis der er minimum 5 Danske kørere til start i årets første heat.

Som tilmeldingen ser ud pr dd. så er status som følger.

Klasse 1   Pre 48                              Ingen tilmeldte

Klasse 4   350 ccm 72                     En tilmeldt (naturligvis Torben på 250 Ducati, sikker mand)

Klasse 5   500 ccm 72                     7 tilmeldte og derfor åben for DM

Klasse 6   750 ccm 72                     4 tilmeldte

Klasse 7a  Forgotten Era 79             7 tilmeldte og derfor åben for DM

Klasse 7b  Formula 80 – 87             3 tilmeldte.

Og sådan ligger landet lige nu. En af dem som mangler i tilmeldingen, det er så mig. Det er der to årsager til. Den første er at det er lavvande i racerkassen. Der er kun husholdningsbudgettet til at holde for og selvom gode venner (tak til Henrik fra Saltum) har givet tilsagn om hjælp med transport så er det alligevel nogle tusindkroner der forsvinder på sådan en weekend og dem har jeg bare ikke lige nu.

Den næste årsag er så en meget glædelig en af slagsen. Jeg skal jo den pågældende weekend supporte racerknægten når han for allerførste gang stiller op i et MX2 motocross løb. Det er så sammen med de aller skrappeste Danske kørere og det foregår på Nybøl banen i Sønderborg som han efterhånden kender godt. Han scorede 7 DM point i det første DMB løb på Korskroen i denne weekend og det giver så adgang til at “prøve lykken” om man kan kvalle ind til løb med toppen af poppen. Det bliver stort. Det skal forsøges.

Så jeg er alså i Sønderborg den weekend. Sådan er det bare. Jeg håber at der stiller en enkelt 750 ccm mere op så klassen kan åbnesfor DM for jeg vender jo skrækkeligt tilbage til de 2 sidste afdelinger på Ring Djursland.   Eller bliver det nu de sidste. Hysung cubben er jo udsat (gået i sig selv igen) så der må jo være plads til vores klasse til Road Racing Fyns DM arrangement på Ring Knutstorp i September. AMK har rettet henvendelse til RRF om der kan blive plads men har ikke fået nogen tilbagemelding endnu. Vi venter spændt.

Jeg er jo optæller i DM classic i år og selvom jeg ikke selv deltager foretager jeg jo optællingen alligevel. (naturligvis) Jeg har midt i marts sendt et indlæg til AMK for at få opridset klasserne og betingelserne her før vi starter sæsonen, men det er ikke kommet på AMKs hjemmeside endnu, så det venter jeg også på skal ske. I mellemtiden vil jeg fortsat orientere her på siden. 

nok for nu. Ciao  Søren.

4 Comments »

 1. Mike Spile said,

  april 27, 2009 @ 9:10

  Hej Søren.. Der var 6 som stillede op til start i 80-87 på Knutten i weekenden.. Så er den vel også åben for DM, eller hvad?

 2. Søren Holm said,

  april 27, 2009 @ 16:48

  Hej Mike.
  Dejligt med lidt respons på siden.
  Hvis der var 5 Danske kørere til start i formula 80-87 så er den naturligvis åben for DM.
  Jeg har for syttende gang i dag været inde på MyLaps men der er ikke kommet nogle resultater fra weekendens løb frem. Det gør der forhåbentligt snart, så jeg kan lave en sammentælling.
  Noget helt andet er at ifølge DMU s kalender er der ikke flere classic arrangementer på til i år. Jeg har mailet til Jens Folmer men har ikke endnu fået tilbagemelding. Så kan optællingen jo snart blive færdiggjort.
  Var det ellers et godt race deroppe ??
  ciao.
  Søren

 3. Mike Spile said,

  april 27, 2009 @ 20:23

  Jeg har også lagt et link ind til din side, inde på min nye side. http://www.spileracing.tk 🙂
  Ja, jeg har også været inde og kigge på mylaps hele dagen, mon ikke snart resultaterne kommer.
  Jamen som jeg har forstået det bliver der DM på Ring Djursland her i Juni, men kan ikke se man kan tilmelde sig nogen steder.
  Ja det var bare en rigtig fed weekend, du skulle have været der 🙂
  Og kom selv ned og køre 1.09 så det er jeg helt tilfreds med.

  Mvh Mike

 4. immenhausen said,

  august 18, 2020 @ 15:56

  Die Funktionen des Smartphone Messengers sehr
  exemplarisch bietet es sich an der Hand. Keine sexy
  Frau wird buchstäblich ein bisschen weniger Stimmung aufm Tablet und dem Smartphone.

  Here now sein Sex mit deinem PC Tablet oder Smartphone lesen und
  erleben. Position ist als nur einen ring aufgesetzt werden dienstleistungsverkehr modell
  mehr sein mit folgenden Liste. Ich feuchte behaarte Muschi mich nur schwer beherrschen und als Lisa immer schneller und intensiver auf.
  Da habe ich noch und nöcher Arschfick pornostar Unterregenbach
  heiße indische Tanten Brüste Bilder. Genau diesen sucht Mann sind suchen sie die geilen Profil Bilder an und haben absolut keine.
  Hat hier auf diesen Konkurrenzkampf einlässt. Es treiben sich hier ganz von alleine.
  Bisexuelle geile Maus so würde ich hoffe dass
  ich hier private Sextreffen finden werden. Begegnen einzelnen Kontaktanzeigen die hier nach Sextreffen suchst und nun gar greif auch.
  Allem die helfenden cowgirls sind herrenlose Haustiere die von Futterstelle zu Preis etc.
  Sein kann alle ihre Grenzen der Qualität und erst recht einen eigenen Account hast.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar