Marts 2009

Så er der løbskalender.

Den er desværre blevet reduceret en del, så lige nu ser den ud som følger:

den 24, 25 og 26 April,  Ring Knutstorp Sverige. DM og NM  afd. 1 og 2.

den 06 og 07 Juni. Ring Djursland.   afd. 3 og 4.

Og det var så det.  Road Racing Fyn har fjernet classic fra programmet på Knutstorp i efteråret, så der bliver kun de to “events” i år.

Og mens vi er ved de dårlige nyheder. Den hjemlige økonomi er under stadig stigende pres og da der kun er husholdningsbudgettet til at betale for raceriet, så kommer Guzzien og jeg næsten sikkert ikke til Knutstorp i foråret. Det er surt. Så må vi nøjes med Djursland lidt senere og se hvad det kan bringe.

Men der har jo lige været “racerfest” helt oppe i Ebeltoft. Per Bach m.fl. havde lige arrangeret en fin lille lørdag aften for alle os classic kørere og det blev en rigtig dejlig aften med god mad, godt selskab og masser af racersnak.

Der blev også lejlighed til at afstikke linierne for dette års classsic kørsel. Det blev som følger:

Classic klasser der kan stilles op i, i år er.  Pre 48,  350 classic,  500 classic,  750 classic,  Forgotten Era 79,  Formula 80 – 87.

For at en klasse kan åbnes og være DM tællende skal der stille minimum 5 DANSKE kørere til start i første heat til første løb. Dvs på Knutstorp i år. Klasserne er ÅBNE Danske mesterskaber således at også udenlandske kørere, kan deltage på lige fod, med de klasser som er åbnet jf. ovenstående.

Sådan er det. At det er åbne mesterskaber er naturligvis for at få flere udenlandske kørere med, så vi kan få større felter og mere klasseopdelt kørsel. Til gængæld sikres det med de min 5 danske kørere at vi ikke får rent udenlandske kørere i en DM klasse, det ville være ret kikset. Men disse nye regler gør jo så at vi skal sørge for at få så mange som muligt, af de Danske kørere, til at stille til start i første løb ,for at åbne klassen. Det kan blive særdeles vanskeligt i den lille klasse og også formula klassen er meget tvivlsom. Men vi får se. På AMK s hjemmeside kan man følge med i tilmeldingerne og se om der er nok til start.

Og så er jeg blevet opgraderet til “tæller” som skal holde øje med pointene hen over sæsonen. Det glæder jeg mig til, der skal være orden i sagerne.

Af positive nyheder må jeg nævne at Esbjerg kommune arbejder seriøst med et stort anlagt motorsports stadion ude ved Korskro, hvor crossbanen ligger. Jeg har lagt et link ind så kan i selv se hvad det indebærer. Det kunne blive helt fantastisk.

Nok for nu, Ciao Søren.

Skriv en kommentar