Oktober 2008

Hej alle.

Jeg har stadig ikke fået sammentællingen fra 2008 sæsonen så jeg ved ikke hvilken placering det er blevet til. Nå fred med det lige nu. Jeg har nemlig fået en hel del billeder som i skal se. Under links kan i bade i diverse dejlige billeder fræ sæsonen. Uffe Andersens dejlige billedserier fra Knutstorp i foråret og på Voldsgaard´s hjemmeside en mængde kørebilleder fra det fantastiske arrangement på Ring Djursland. Et enkelt videoklip har jeg minsanten fået tilsendt pr post, med lyd og det hele. Mange tak for det Peter KLintø

Og så har Ducati klubbens hjemmeside en pragtfuld serie som Peter Leisted har taget. Den behøver jeg vel ikke lave link til. Jeg har gaflet et par kørebilleder som kommer her.Djursland 2008 -foto Peter Leisted

Ring Djursland 2008. Foto Peter Leisted

Sådan !  Rask rundt i “spejlægget” Det er den fedeste sektion på banen.

Og så har den gode Uffe Andersen genfundet mine 2 første artikler til Targa Florio. De er scannet ind og ligger nu til fri gennemlæsning her på siden, under “Road Racing på Moto Guzzi”  lige i halen på de tidligere artikler. Så der er rigeligt med læsestof at gå i gang med, indtil jeg får brygget 2008 historien ned på “papir”.

Ciao,  Søren.

 

Skriv en kommentar