September 2008

International Classic TT på Ring Djursland.

En fantastisk weekend med 250 cykler til start.

Her var stort set alt hvad man kunne ønske af sjældne og fantastiske cykler, fra de mindste 50 ccm til de størte 6-cylindrede Hondaer, de ældste Rudger til den nyeste Guzilla. Det var et vidunderligt arrangement og tilmed afholdt i det dejligste solskinsvejr.

Racer knægten skulle køre DM på sjælland søndag, så jeg tog Golfen (bemærk – grøn farve) og campingvognen og drog afsted fredag morgen. Guzzien var installeret i Peder Ovesens varevogn til levering senere på dagen, mange tak til Peder for hjælpen. Vel ankommet til Ring Djursland, for en gangs skyld i god tid, blot for at konstatere at der ikke var adgang til ryttergården før kl 15.30 da der lige skulle afholdes AMU kurser i lastvogn derinde. Så måtte ca 200 biler jo lige holde og vente udenfor til der blev plads, sådan er det. Efter noget kaos kom vi da på plads og jeg fik slået lejr med fortelt og det hele, indskrivning og maskinkontrol af Guzzien og så var vi klar. Til at sove altså, i den dejlige campingvogn med gasvarme og det hele.

Her ser vi den lille lejr hvor vi tilbragte et par skønne dage.

Jeg vil skrive hele historien om sæsonen som den gik og lægge den ind under “road racing på Moto Guzzi”  det må så være part 9 efterhånden.

Der går lige nogle dage før den er klar, og nej, jeg har ikke fået DM resultaterne endnu. De vil blive skrevet her når de er tilgængelige.

Og jo da. Jeg fik fuld køretid på Ring Djursland og det var et par rigtig gode heat vi kørte i både DM og NM. Det er stort at have været med også selvom man lander i den tunge ende.

nok for nu. Ciao

Søren

2 Comments »

 1. Uffe said,

  september 24, 2008 @ 20:15

  Jeg kan så i ventetiden fortælle, at jeg var til en rigtig hyggelig 70 års fødselsdagsfest for min mor 🙂 . Man skulle kunne være to steder på én gang, men når man ikke kan det, så vælger man det sted hvor man kan få lov at holde tale for sin mor 😎 .

  Næste år er jeg med!! Bare det altså ikke falder sammen med mine forældres guldbryllup eller fars 75 års fødselsdag :mrgreen: .

  Så, lad os nu ikke vente på fortsættelsen for længe.

 2. Søren Holm said,

  september 26, 2008 @ 8:26

  Hej Uffe
  Dejligt at høre fra dig.
  Jamen de store arrangementer falder jo altid sammen, sådan er det bare. Jeg havde ellers besluttet at der ikke var noget særligt at skrive om i år, men dette sidste arrangement var simpelthen så godt at jeg må til tasterne en eller anden kold nat mens jeg nogenlunde kan huske detaljerne. Jeg har jo indtil sidste weekend ikke modtaget en eneste tilkendegivelse på om der er nogen der læser mine artikler, ser ind på hjemmesiden eller iøvrigt bekymrer sig et hak om racersæsonen for det lille team. Men på Djursland var der flere der var henne og lige spørge hvordan det går og fortælle at de skam følger med og lever lidt med i racet. Så jeg må vel til tasterne igen.
  ciao
  Søren

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar