August 2008 igen.


Så var vi klar til Padborg.

Guzzien læsset, campingvognen læsset, alt klar og så sydpå fredag aften. Vejret var fint og racer Rasmus og jeg satte fortelt op og installerede V7Sport og KTM crosser så vi var klar til Lørdagen.

Men lørdag var det noget regnvejr. Crosstræning for Rasmus blev droppet, banen var lukket, men warm up for classic TT det blev gennemført. Så jeg vovede mig ud på en bane som nærmest stod under vand, gennem 10 cm dybe pytter og zig zag rundt på banen. Men det gik og Guzzien gik fint igen, det var jo bare det vi skulle prøve. Så blev det middag, regnen stilnede af og banen suget nogenlunde fri for de værste pytter og så var det tidtagning. Vi kørte sammen med Rookie 1 og de kunne godt skynde sig i regnvejret. Så syntes Guzzien og jeg lige at det ville vi også prøve og så gik vi ellers til den. Det var en stor fordel at have kigget pyterne ud om formiddagen og efter en del udskridninger og glatførekørsel iøvrigt lavede vi en startplacering som nr 12 totalt men nr 4 blandt classic kørerne. Det er stort. Især når der stiller 32 kørere til start. Så er det sjovt at holde i 3 startrække.

Fuldt besat med Transporter, Sprite camper og Guzziracer på kanten af Padborg air-field.

Så almindeligt muntert lag lørdag aften og klar til søndag morgen. Vores løb var blandet op med en mængde bil løb, det tog noget tid at få det afviklet men så blev det vores tur til warm up. Som om lørdagen tog jeg det som en let træning, banen var ved at tørre op men var stadig ret lumsk og flere cykler var ude og skride. Det var vi ikke, Guzzien og jeg, vi vil nemlig prøve at starte til løbet uden skrammer.

Og sådan blev det, placering i 3 startrække blandt de hurtigste. Det kan vi lide. Først opvarmningsomgang, så tilbage på startplaceringen, lyset tænder—- og slukker Vi skyder frem, anden række er slet ikke ude af hullerne og på et øjeblik er jeg forbi de to forankørende og vi er lige efter forreste startrække. Det er fedt det her. Jeg bliver klent ud mod højre og er langt fremme da vi går ind i første sving, de kommer allesammen væltende bagfra og jeg tager en forsigtig stor bue for ikke at blive påkørt, og så ligger jeg jo inderbane i næste sving hen over den mærkelige mållinje midt i svinget. Herefter var der nok ikke så meget at skrive hjem om, jeg kørte et godt og sikkert race og ender på 16 pladsen. Hæderligt, men jeg kunne godt bruge noget mere træning. 4 gange kørsel på et år er ikke nok til at blande sig om placeringer i dette her felt.

Tørvejr om eftermiddagen så jeg kunne pakke forteltet og resten af udstyret og så hjem igen til Vantinge efter en spændende racer weekend.

Næste og sidste race for i år er jo Ring Djursland international classic TT. 20 + 21 September. Jeg tager fredagen fri for jeg skal bare have det hele med. Det bliver stort.  Vi ses derude

Ciao,  Søren.

Skriv en kommentar