April 2008

😳 Så er sæsonen ved at være op over.

I år kan jeg ikke trække den til ind i Maj, de to første afdelinger af DM er slået sammen med Nordisk mesterskab på Knutstorp i slutningen af April. Så jeg er i fuld gang med at klargøre Guzzien.

Baghjulet har jeg haft skilt ad og udskiftet defekte eger, der er kommet nye dæk på (huha de er dyre) close gearkassen jeg har samlet her i vinteren er ved at blive monteret og så var der lige lidt lakskader og almindelig service der skal passes. Den er meget skilt ad lige nu, men skal nok nå at blive klar. Største problem er nok lydpotterne, hvor jeg må se at få strikket et sæt potter som kan overholde støjgrænserne. Sådan nogle kulfiberpotter som jeg senest kørte med er ikke gangbart i en classic klasse. Så noget må der gøres.

Check min kalender, der er kun 3 arrangementer i år, så jeg håber at jeg kan køre et par udenlandske også, men vi må se hvad tiden og pengepungen kan klare.

Lige et par værkstedsbilleder.

Guzzi under klargøring April 2008

Guzzi på værksted April 2008

Guzzi close gearbox monteres.

Vi fylder hele værkstedet, mig med min Guzzi og den store racerknægt med sin KTM crosser.

Ja jeg har da også købt en crosser. KTM SXF 250. Så kan jeg komme ud og give gas når der er for længe mellem road racing løbene.

Vi ses derude

Ciao

Søren.

2 Comments »

 1. Uffe said,

  april 9, 2008 @ 11:04

  Mit tilbud fra sidste sæson står ved magt – når der skal køres i Sverige må du gerne tilbyde at samle mig op på vejen :mrgreen: . Hvis det på nogen måde kan indpasses i min kalender, så er jeg frisk 😎 .

 2. Søren Holm said,

  april 9, 2008 @ 14:17

  Hej igen Uffe.
  Ja jeg må jo hellere svare “officielt” her på siden, så vi kan få noget “snak” i gang.
  Og som jeg tidligere har skrevet så er du meget velkommen til at deltage som første hjælper. Jeg har altid en en mekanikerbillet til hvert løb og du er første mand til mølle denne gang. Den store racerknægt skal selv ud og køre, han blev forresten opgraderet til B-kører her sidste weekend, så nu tager det rigtig fart med ham. Alle andre er også velkommen til at besøge os når det går løs på Knutstorp 25 26 og 27 April.
  Det er faktisk min fødselsdag der den 25 om fredagen, så jeg må sørge for lidt Matilde kakaomælk.!!
  Vi snakkes ved.
  Ciao
  Søren

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar