August 2007

Nu virker den,  Guzzien altså.

4 timer i bænken hos Karsten Midtfyn, det kan gøre underværker. Endelig kan trække igennem til 7500 omdr. Det var noget af en forskel at køre på Ring Djursland igen, denne gang med omdrejninger på cyklen. Det gav et totalt ændret køremønster og jeg kører et gear lavere over næsten hele banen.

Jeg klippede et sekund af til 1.02 pr omgang under tidtagningen, men bedre endnu var at jeg kunne køre stabilt hele løbet med 1.03 på næsten alle omgange. Nu er cyklen pænt med, så er det igen chaufføren vi skal til at heppe på, der skal trænes igennem.

Og det vil jeg få mulighed for når vi skal til sidste løb i år på Knutstorp den 14 15 16 Sept.  Der har jeg fået lov til at træne sammen med rookie 1 erne om fredagen. Det skal udnyttes. Det kræver lidt skarp planlægning da jeg kommer hjem fra Italien torsdag og så skal jeg straks videre til Sverige. Det bliver en FED uge.

Referat af forårets genvordigheder følger i næste nummer af Targa Floria.

Ciao

Søren 

 

 

1 kommentar »

 1. NielS3 said,

  oktober 22, 2007 @ 22:54

  Kære Søren-
  Jag bare undrar (som ville sige på Knutstorp)… hvor hurtigt kan du kaste Guzzien rundt på Knutstorp? Har du måske andre interessante data at dele – bliver der f.eks målt topfart nogen steder?
  Det kunne iøvrigt være dejligt om hele føljetonen af artikler fra TF var at læse her på siden, så andre end svorne klubmedlemmer kunne få glæde af det

  Ciao
  NielS3

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv en kommentar